Sis projectes participen a TASCA Responsable 2013

Sis són els projectes de caire social i cultural que s’han presentat a la sisena edició de la convocatòria TASCA Responsable.

Enguany la presentació de les propostes i la votació per part de treballadors i treballadores de TASCA es farà el proper divendres 6 de setembre de 2013 coincidint amb la trobada anual de l’empresa al Centre Cívic Besòs.

A continuació us mostrem les propostes participants i us convidem a conèixer-les de prop: 

  1. Espigoladors. Projecte d’emprenedoria social al voltant de la greu problemàtica del malbaratament d’aliments i la situació crítica que estan patint moltes persones degut a l’actual crisi econòmica. Document en PDF.
  2. Diables del Mercadal Infernal. Jove colla de diables que difon la Cultura Popular i Tradicional Catalana per mitjà de les activitats pròpies del món del foc a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Document en PDF.
  3. Trictotin Tricotan. Associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de  joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social o que es troben hospitalitzats, teixides per avis i àvies solidàries. Document en PDF.
  4. RECordar.Línia de projectes que es vertebren en tres eixos: l’enregistrament (REC) de la memòria oral (Recordar) a través de la recuperació vincles intergeneracionals (Re-cordar). Document PDF.
  5. Taller de ficció. Plataforma que repensa les relacions entre ciutadans i espai públic al barri del Poble Sec (Barcelona), a partir de la memòria col·lectiva, les inquietuds i l’imaginari de veïns i veïnes i la posada en marxa de nous mecanismes de cohesió a través de la creativitat i la innovació. Document PDF.
  6. CreaIsabelVera. Projecte empresarial multidisciplinari que promou l’ensenyament de diferents matèries per arribar a la nostra essència com a persones i viure millor. Document en PDF.

Quant a TASCA

TASCA és una empresa dedicada, des de l'any 1989, a l'assessorament, disseny, organització i gestió de projectes i activitats de caràcter educatiu, social i cultural. Des dels seus inicis, l'empresa defineix el seu marc d'actuació sota l'animació sociocultural, incorporant la metodologia i el caràcter participatiu que es desprèn de la pròpia disciplina. En tots aquests anys TASCA ha col·laborat en nombrosos projectes de renom i ha treballat per a grans empreses i institucions del país. www.tasca.cat
Aquesta entrada ha esta publicada en TASCA Responsable. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s